نشست هم‌اندیشی مدیران مراکز رشد فناوری استان در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، نشست هم‌اندیشی مدیران مراکز رشد فناوری استان با حضور دکترربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر معتمدزادگان رئیس پارک علم وفناوری استان مازندران و دکتر مقدم نیا معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه ضمن تاکید بر ضرورت تشریک مساعی همه عوامل فعال جهت دستیابی به اهداف بلند مراکز رشد فناوری، استفاده بهینه از ظرفیت های بالقوه و بالفعل موجود در دانشگاهها و پارک های علم و فناوری مورد سفارش قرار گرفت.

در این جلسه همچنین تفاهم نامه همکاری بین پارک علم و فناوری مازندران و دانشگاه علوم پزشکی بابل با هدف شناسایی، جذب، هدایت و حمایت از نخبگان، فناوران و دانشگاهیان سطح استان در حوزه های مرتبط با بهداشت و سلامت به امضاء رسید.