پیام تبریک دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز خبرنگار

خبرنگاران به راستی تجسم امانت، مسئولیت ، تعهد، دلسوزی ووظیفه اند. خبرنگاران وجدان بیدار جهان وتصویر گر زمان خویش هستند ، زیرا همواره در عمق جامعه زندگی می کنند وسلامت فرهنگی وفکری هرجامعه ای ، مرهون تلاش های شبانه روزی آنهاست . هفدهم مردادماه روز بزرگ و سترگ خبرنگار که به مناسبت سالروز شهادت شهید محمود صارمی نامگذاری شده است؛ فرصت مغتنمی است که این روز شکوهمند، روز حق گویی و حق جویی را به همه ی خبرنگاران ، نویسندگان و روزنامه نگاران، ونیز شما خبرنگار صدیق و شریف صمیمانه  تبریک و تهنیت عرض نمایم.(دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل)