پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز پزشک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل طی پیامی اول شهریور روز پزشک را به پزشکان تلاشگر در این عرصه تبریک گفت. متن پیام بدین شرح می باشد:

اول شهریور، زادروز حکیم توانا وفیلسوف ایرانی مشرق زمین ، ابوعلی سینا ، روز گرامی پزشک ، برهمه پزشکان عالیقدر و تلاشگران عرصه سلامت ، مبارکباد.

پزشکان ، فرهیختگانی پرتلاش اند که حضور مستمرشان در حفظ سلامت جامعه به خوبی ملموس است .

راز داری ، خوش خلقی ، پاکدلی و پاک قلبی ، ادب وخضوع وخشوع ومهربانی از ویژگیهای خاص جامعه پزشکی است.

ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی، بهداشتی ودرمانی وحضور در عرصه های مختلف اجتماعی، این عزیزان را در گروههای مختلف شاخص ساخته است.

برای تلاشگران عرصه سلامت ، پزشکان متعهد وعالم وفرهیخته وجامعه  پرصلابت پزشکی آرزوی توفیقات روز افزون دارم.