پیام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز پرستار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، به مناسبت فرا رسیدن ولادت با سعادت بانوی نور و ایثار، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل طی پیامی این روز فرخنده را به جامعه پرستاران تبریک گفت.

متن پیام بدین  شرح می باشد:

پرستار حافظ جان و تقویت روح بیماران التیام بخش زخم های بیماران است .
پرستاری که سختی کار در شب ها و روز، او را خسته نمی کند و با جدیت و عزم راسخ وظیفه ای که بر دوش دارد به خوبی عمل می کند برتلاشش همواره افزوده می گردد.
تحقق چشم انداز نظام سلامت با هدف دستیابی به جایگاه اول سلامت بدون ارتقاء علمی پرستاران میسر نیست و بدیهی است توانمندی جامعه پرستاری به عنوان عضو موثر تیم حافظان سلامت جامعه یکی از ضروریات کسب این جایگاه خواهد بود.
اینجانب فرا رسیدن ولادت با سعادت اسوه صبر و مقاومت حضرت زینب (س) و روز پرستار را به تمامی پرستاران به خصوص پرستاران دلسوز و زحمت کش و پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی بابل که همچون فرشتگان رحمت، به مشکلات و نیازهای جسمی و عاطفی بیمار پاسخ می دهند تبریک عرض نموده و امیدواریم در این برهه از زمان با همراهی و همدلی شما عزیزان بتوانیم نسبت به ارتقاء سلامت در کشور، استان و شهرستان موفق باشیم.