اولین نشست صمیمی وهمکاری رئیس واعضای هیات مدیره نظام پزشکی بابل با دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه : رئیس واعضاء هیات مدیره نظام پزشکی شهرستان بابل با حضور در دفتر ریاست دانشگاه جهت تبریک با دکتر جلالی  دیدار وگفتگو کردند.

در این نشست اعضاء هیات مدیره نظام پزشکی : از انتخاب دکتر جلالی به عنوان رئیس جدید دانشگاه استقبال کرده وایشان را از اعضاء هیات علمی برجسته دانشگاه برشمردند.

هیات مدیره نظام پزشکی اذعان داشتند: سلامت مردم واعتلاء جایگاه پزشکی نیاز به هماهنگی وهمکاری دارد. سازمان نظام پزشکی برای هرگونه همکاری متقابل با دانشگاه علوم پزشکی بابل آمادگی کامل دارد.

در ادامه دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل : ضمن خیر مقدم و تقدیر و تشکر اذعان داشت : نظام پزشکی برای ما پزشکان خانه اول می باشد.

وی خاطر نشان کرد: همدلی وهمکاری اعضاء هیات مدیره سازمان نظام پزشکی باعث پیشرفت وارتقاء سلامت می شود ونظرات اعضاء حتما راه گشای دانشگاه خواهد بود.

گفتنی است : در این نشست برپیگیری وحل مشکلات صنفی شهرستان در گروه های داروسازی، پزشک خانواده، آزمایشگاه، دندانپزشکی،پزشکی بحث وتبادل نظر گردید.