به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه ،حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی امام جمعه شهرستان بابل در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای آقای دکتر جلالی وی را فردی اخلاق مدار و اخلاق محوردانست و گفت : آنچه که در فضای جامعه سایه افکنده است مسئله معیارها در مدیریت است تردیدی ندارم که موضوع مهمی که می تواند در صلاح و ثواب یک جامعه در نگاه کلی یا در بخش ها ، موسسات و سازمانهای متعددی می تواند اثر گذار باشد مسئله مدیریت است. ایشان افزودند : نقش مدیریت ، نقش مهم و رکن رکینی درصلاح و ثواب همه جوامع می باشد خیلی مسئله مدیریت در اسلام مورد تاکید و دقت قرار گرفته است . در گزینش مدیریت یک مسئول باید بیندیشیم که چه معیارهایی مد نظر باشد .در این خصوص پیامبر اکرم (ص) می فرماید : مدیریت شایسته از آن انسانی است که باتقواترین انسان ، علیم ،صبور ،رحیم و مهربان در وجودش احراز شود.