به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه،دکترنیکزادمسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه در مراسم تکریم ومعارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، ضمن خیرمقدم به میهمانان وتبریک ایام الله دهه فجر سخنانی در پیرامون نعمت انقلاب اسلامی ، نعمت جمهوری اسلامی و نعمت ولایت فقیه از امن ترین ،مقتدرترین ،مردمی ترین وپیشرفته ترین کشور که ما درآن قرار داریم. وی عنوان کردوگفت؛مسئولیت پذیری در این نظام هم یک برکت،نعمت وتوفیق اگر قصد خیر باشد وبنای بر خدمتگذاری باشد. مسئولیت امانت الهی است این امانت از دست یک سردار متعهد ،متخصص،متدین به سردار دیگری منتقل می شود حجت السلام والمسلمین دکتر نیکزاد در پایان آرزوی توفیق وموفقیت برای دکتر ربیعی رئیس سابق ودکترجلالی سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی بابل نمودند.