انتصاب معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه،طی حکمی از سوی دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر ایمان جهانیان به عنوان معاون توسعه مدیریت ومنابع  دانشگاه منصوب شد.

متن حکم  بدین شرح می باشد:

جناب آقای دکتر ایمان جهانیان

عضو هیات علمی دانشگاه

با احترام، نظر به تعهد و شایستگی و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان معاون توسعه مدیریت ومنابع  دانشگاه منصوب می گردید.امید است با برنامه ریزی وتلاش بی شائبه وبهره گیری از تجربیات اساتید وکارکنان شاهد پیشرفت هرچه بیشتر آن معاونت باشیم. رشد وتوسعه جدی و همه جانبه آن معاونت در چهار چوب وظایف محوله ودر راستای وارتقاء کیفیت برنامه های مصوب، با تعیین سیاست ها وخط مشی های دانشگاه در زمینه توسعه مدیریت وبرنامه ریزی منابع انسانی، بودجه ای، مالی، فیزیکی واطلاعاتی و نیز نظارت بر حسن اجرای قوانین و مقررات اداری جهت توسعه کمی وکیفی خدمات وارتقای مدیریت در کلیه واحدهای تابعه ازجمله انتظارات دانشگاه است .

امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت اصول قانون مداری واعتدال گرایی با هماهنگی اینجانب موفق وموید باشید.