انتصاب سرپرست بیمارستان آیت الله روحانی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه،طی حکمی از سوی دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترشهرام سیفی به عنوان سرپرست بیمارستان آیت الله روحانی منصوب شد.

متن حکم  بدین شرح می باشد:

جناب آقای دکتر شهرام سیفی

عضو هیات علمی دانشگاه

با احترام، بیمارستان ها مراکز اصلی آموزش بالینی، پژوهش وارائه خدمات درمانی در دانشگاه هستند وارتقاء سطح خدمات آنها علاوه بر ایجاد رضایتمندی مراجعین، می تواند موجب شکوفایی در عرصه آموزش وپژوهش های بالینی گردد بیمارستان آیت الله روحانی بزرگ ترین بیمارستان تخصصی وفوق تخصصی شمال کشور، یکی از پرافتخارترین مراکز آموزشی، پژوهشی ودرمانی کشور است .

نظر به تعهد وتوانمندی هایتان، جنابعالی را به عنوان سرپرست بیمارستان آیت الله روحانی منصوب می نمایم.

انتظار می رود ضمن پیشبرد امور جاری براساس ضوابط ومقررات نسبت به امور ذیل اهتمام ویژه مبذول فرمایید:

-توجه خاص به ارتقای نیروی انسانی مرکز واحساس آرامش وامنیت آنها همراه با افزایش بهره وری

-جلب مشارکت اعضای محترم هیات علمی در تدوین واجرای برنامه ها

-اقدامات لازم در زمینه استمرار طرح تحول نظام سلامت

-ارتقاء کیفی خدمات با تاکید بر رعایت اصول رفتار حرفه ای وکرامت بیمار

-تداوم جلب کمک های خیرین برای اصلاح زیر ساخت ها وارائه خدمات بهتر

امید می رود با بهره گیری از حداکثر توان ودرایت خود وبا جلب مشارکت اعضای محترم هیات علمی، کارکنان دلسوز وفراگیران عزیز گام هایی بلند در ارتقاء کیفیت وتوسعه خدمات برداشته شود .

بدون تردید تمام عوامل ذیربط در بیمارستان ودانشگاه، شما را در دستیابی به اهداف فوق یاری خواهند نمود.