‍ انتصاب معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه،طی حکمی از سوی دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترپرویز امری  به عنوان معاون آموزشی دانشگاه منصوب شد.

متن حکم  بدین شرح می باشد:

جناب آقای دکتر پرویز امری

دانشیار محترم دانشگاه

با احترام، نظر به شایستگی و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان معاون آموزشی دانشگاه منصوب می گردید.

امید است با برنامه ریزی وتلاش بی شائبه و بهره گیری از تجربیات اساتید محترم شاهد ارتقای کیفی برنامه های آموزشی دانشگاه باشیم. رشد و توسعه جدی و همه جانبه آن معاونت در چهار چوب وظایف محوله ودر راستای برنامه های مصوب، برنامه ریزی، طراحی و اجرای مفاهیم اساسی آموزشی وارایه خط مشی سیاست های آموزشی به هیات رئیسه دانشگاه ونظارت بر حسن اجرای آنها پس از تصویب، از جمله انتظارات دانشگاه است.

امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت اصول قانون مداری و اعتدال گرایی با هماهنگی اینجانب موفق وموید باشید.