برگزاری اولین نشست شورای امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، اولین جلسه شورای امور بانوان دانشگاه با حضور دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ، خانم دکتر خفری مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان واعضاء شورا مورخ 9/2/97 در سالن شورای فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه خانم دکتر خفری مشاور ریاست دانشگاه در امور بانوان ضمن خیر مقدم وگرامیداشت اعیاد شعبانیه وروز شورا در مورد لزوم تشکیل شورای امور بانوان وپرداختن به مسائل بانوان در حیطه های سلامت  وخانواده مطالبی راعنوان داشتند.

وی همچنین در ادامه از فعالیت وخدمات مشاورین روسای سابق دانشگاه تقدیر وتشکر نموده واظهار امیدواری کرد وگفت: بتوانیم در این دوره فعالیت های که در شان بانوان این دانشگاه می باشد انجام دهیم.

در ادامه دکتر جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل با تبریک اعیاد شعبانیه یادآوری تقارن این ایام با هفته سلامت وروز شورا به جایگاه والای درون دانشگاهی وفعالیت حضور بانوان اشاره نمود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استفاده بهینه از نمایندگان مراکز واعضای شوراها وشناسایی پتانسیل آنها،بکارگیری تجارب شورای مشابه در نهادهای دیگر، استفاده ازتوانایی بالقوه حوزه های علمیه ومراکز فرهنگی موجود در شهر واستان ولزوم تدوین آئین نامه مصوب شورای امور بانوان در دانشگاه را مهم دانست.