بهره مندی بیش از 6500 نفر از خدمات طرح سی شب سی مسجد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جلالی رئیس دانشگاه، ضمن خیر مقدم و تبریک ولادت آقا امام رضا (ع) گفت: ما در یک مثلث مسجد، ماه مبارک رمضان و طبابت، سلامت و پرستاری جامعه که هرکدام ارزش و اعتبار بالایی دارد قرار گرفتیم.

وی همچنین هدف از اجرای این طرح را ویزیت رایگان افراد محروم روستاها و رضایتمندی قشر آسیب پذیر جامعه، حضور پزشکان در فضای مسجد در ماه مبارک رمضان و گسترش پیوند علم و معنویت، گسترش روحیه جهادی و داوطلبانه در بین جامعه پزشکی، آموزش چهره به چهره و ارائه مطالب آموزشی ویژه روزه داران و بیماری های شایع، ارائه خدمت صادقانه کادر پزشکی و حضور ملموس مسئولین و پزشکان در بین مردم دانست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت : این طرح در سال 89 برای اولین بار در کشور با تعداد 10 پزشک عمومی، 3 متخصص، 17 پرستار توسط دانشگاه علوم پزشکی در بابل اجرا شد و در سال 97  به همت بیش از 65 پزشک متخصص و فوق تخصص، 30 پزشک عمومی، 8 دندانپزشک، 68 پرستار و16 ماما، 21 سخنران ( آموزش سلامت ) انجام شد. پیوستن ماما ها جهت ترویج زایمان طبیعی و مشاورهای مختلف و حضور پر رنگ دندان پزشکان به همراه یونیت سیار دندان پزشکی جهت معاینه و امورات اولیه دندانپزشکی از دیگر اقدامات گسترش طرح بود.

دکتر جلالی اذعان داشت: این طرح  با حضور متخصصان قلب و عروق ، روماتولوژی، ریه، داخلی، ارتوپدی، اطفال، عفونی، جراحی عمومی، جراحی کلیه و مجاری ادراری، مغز و اعصاب و دندانپزشک بوده که  بیش از  6500 نفر  مورد ویزیت رایگان، خدمات دندانپزشکی، تست فشار خون و قند خون، ویزیت مامایی قرار گرفتند.