تشکر و قدردانی امام جمعه بابل از خادمان طرح سی شب و سی مسجد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، حجت السلام و المسلمین حاج آقا روحانی امام جمعه بابل در مراسم آئین تجلیل از خادمان طرح سی شب سی مسجد گفت : نفس بنیان گذاری این حرکت در این شهرستان برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی بابل زده شده و این امر باعث گردید علاوه بر این دانشگاه در سایر دانشگاه ها حرکات ارزشمندی در این زمینه ها صورت گیرد.

وی در این خصوص ادامه داد: حرکت، حرکت مبارکی بوده و از همه پزشکان، پرستاران و همه کسانیکه که در این زمینه دخیل بودند و قدم بزرگ را در ماه مبارک رمضان برداشتند تشکر و قدر دانی می کنم.

حجت الاسلام روحانی افزود: آفرین به آنهایی که در ماه مبارک رمضان این ندای الهی در جان آنها اثر گذاشت و آنها سعی کردند درس رحمت و کرامت  را از خداوند یاد بگیرند و سفره الهی و رحمت پرودگار متعال را برای  دیگران فراهم نمایند.

امام جمعه بابل بیان داشت : عالی ترین درجه کرامت برای کسی است که در این زمینه قدم برداشته و آن را جهت خدمت به مردم بکار گیرد.