یادواره " علی بخش غلامی" شهید احراز هویت شده دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل؛ یادواره "شهید علی بخش غلامی دشتکی"، شهید احراز هویت شده دانشگاه علوم پزشکی بابل به همت خانواده شهید و با حضور اعضای بسیج دانشجویی و کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی، چهارشنبه چهارم مرداد در شهر زادگاهش، کوار استان فارس برگزار شد.

لازم به ذکر است در سال 1389 دو شهید گمنام در محوطه دانشگاه علوم پزشکی بابل به خاک سپرده شدند که در سال ۱۳۹۴ پس از آزمایش DNA مشخص گردید پیکر یکی از دو شهید متعلق به شهید علی بخش غلامی است.

همچنین پدر بزرگوار شهید نیز پس از احراز هویت نسبت به ماندن پیکر پاک  فرزند شهیدش در دانشگاه علوم پزشکی بابل موافقت کرد.

شایان ذکر است؛  دانشجویان دانشگاه  علوم پزشکی بابل هر ساله یاد آن شهید جوان را در مجالس و مسابقات فرهنگی ورزشی دانشگاه گرامی می‌دارند.