دکتر یوسف یحیی پور دبیر اجرایی چهارمین کنگره سراسری باکتری شناسی پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دبیر اجرایی چهارمین کنگره سراسری با کتری شناسی پزشکی ایران گفت: این کنگره برای اولین بار به میزبانی استان مازندران در دانشگاه علوم پزشکی بابل مورخ 26 لغایت 28 مهرماه از صبح تا عصردر سالن همایش امام علی (ع) دانشگاه برگزار می شود.

دکتر یحیی پور عنوان کرد: حدود 100 عضو هیات علمی با مرتبه استادی در رشته تخصصی باکتری شناسی وعفونی از سراسر کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل در این همایش مشارکت دارندکه  برای اجرای برنامه در 12 پنل وهیات رئیسه با موضوعات تخصصی باکتری شناسی پزشکی وعفونت های باکتریایی که یکی از مسائل مهم بیمارستانها وبیماران  ما می باشد وبویژدر حوزه  مقاومتهای آنتی بیوتیکی وتجویز منطقی آنتی بیوتیک برنامه های  خوبی ارائه خواهد شد .

وی افزود: به دبیر خانه این کنگره حدودا 200 مقاله ارسال شده که پس از داوری توسط اعضای کمیته علمی، حداقل از 25 مرکز دانشگاهی از سراسر کشور که حدود61 عضو هیات علمی برای داوری این مقالات همکاری نمودند. 177 مقاله برای ارائه انتخاب شدند که از این 177 مقاله 36 مقاله به صورت سخنرانی و  141 مقاله به صورت پوستر ارائه خواهند شد که علاوه بر 36 مقاله سخنرانی از اساتید وعزیزان برجسته ای وصاحب نظر که  در رشته های تخصصی خاصی از حوزه باکتری شناسی پزشکی تبحر دارند، به عنوان سخنران کلیدی  نیز دعوت شده است .

دکتر یحیی پور، هدف از این کنگره را ارائه  دستاوردهای جدید حوزه علوم باکتری شناسی پزشکی به جامعه بخصوص گروههای هدف ماکه متخصصین این امر وجامعه پزشکی جهت استفاده در حوزه تشخیص ودرمان می باشد.

در پایان، دبیر اجرایی همایش اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی بابل قدیمی ترین واولین دانشگاه علوم پزشکی درشمال  کشور می باشد. این دانشگاه دارای 70 رشته در مقاطع مختلف بوده ودر سال 1386 با 4 رشته فوق لیسانس و4 رشته تخصصی بالینی که امروزه به 15 رشته فوق لیسانس ، 11 رشته دکترای تخصصی ( PhD ) 13 رشته تخصصی ونیز 10 رشته تخصصی دندانپزشکی رسیده وامیدواریم در حوزه تحصیلات تکمیلی، رشته دکترای تخصصی( PhD )  میکروب شناسی در منطقه راه اندازی شود.