کسب اولین مدال طلای المپیاد دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کشور توسط دانشجوی پرستاری بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل،  دکتر پور امیر از کسب اولین مدال طلای مسابقات المپیاد دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کشور توسط دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر داد .

دکتر پور امیر گفت: در این مسابقات که از تاریخ یکم شهریور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز شروع شده است حسین صمدی دانشجویی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بابل، مدال طلای رشته تکواندو در وزن 87+ را کسب نمود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: این ورزشکار پس از پیروزی درچهارم مسابقه به فینال راه پیدا کرد و توانست در مسابقه نهایی حریف خود را از دانشگاه علوم پرشکی تبریز را شکست دهد و به مقام  نخست این دوره از  مسابقات دست یابد.

وی ضمن تبریک به این ورزشکار عزیز و دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت : امیدواریم تمام ورزشکاران اعزامی دانشگاه  به این دوره از مسابقات نتایج مطلوب و درخشانی را کسب نمایند.