اعزام بزرگترین کاروان المپیاد ورزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل در دودهه اخیر

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل،  دکتر پور امیر از اعزام بزرگترین کاروان ورزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل در دو دهه ی اخیر در هشت رشته ی ورزشی با نام کاروان "ولایت" خبر داد.

دکتر پور امیر گفت: تعداد نفرات کاروان اعزامی دانشگاه علوم پزشکی بابل در مجموع ۶۰ نفر بوده که از این تعداد ۳۸ نفر به عنوان ورزشکار و ۲۲ نفر در کسوت مربی، سرپرست و همراه در این دوره از مسابقات حضور دارند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل با این نکته که این مسابقات ویژه دانشجویان پسر از یکم تا ششم شهریور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار می شود، بیان داشت: کاروان اعزامی دانشگاه در قالب تیم های تیر اندازی، والیبال، شنا، دو میدانی، کاراته، تکواندو، کشتی و بدمینتون در این مسابقات شرکت نمودند.

وی ابراز امیدواری کردند تا دانشجویان ورزشکار بتوانند تمامی تلاش خود را جهت ارتقاء سطح ورزش قهرمانی دانشگاه به کار گیرند.