تمرین پدافند غیرعامل و اقدامات بهداشتی در شرایط اضطراری توسط معاونت بهداشتی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل، تمرین پدافند غیرعامل و اقدامات بهداشتی در شرایط اضطراری برای اعضا تیم واکنش سریع  و رابطان بلایا ی مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و پایگاه سلامت معاونت بهداشتی در منطقه جنگلی درازکش بندپی شرقی برگزار گردید.

هدف از برگزاری این پدافند، ارتقاء سطح اگاهی و عملکرد اعضا تیم واکنش سریع و رابطان بلایا ی مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و پایگاه سلامت بوده است.

آموزش تغذیه در بحران، نحوه استفاده با دستگاه بی سیم ماهواره ای در شرایط بحران، آموزش استفاده از سموم و نحوه کار با دستگاههای سمپاش، آموزش سازماندهی و هماهنگی در شرایط بحران، برپایی چادر صحرایی در محیط جنگلی، آموزش و تمرین اطفاء حریق و کار عملی با کپسول آتش نشانی، ارائه درس آموخته ها و تجربیات از سیل گلستان، و توزیع بسته اقلام غذایی به ارزش 1100 کیلو کالری از دیگر اقدامات این برنامه بود.