دومین روز از کنگره بین المللی جراحان مغز و اعصاب و ستون فقرات ایران در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی  و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دومین روز از کنگره بین المللی جراحان مغز و اعصاب و ستون فقرات ایران با حضور جراحان وپژوهشگران این رشته با نشست تخصصی در حیطه های آنوریسمهای دیسکانت اینتراکرانیال، نحوه ی درمان جراحی و آندوواسکولار، مداخلات در سکته مغزی حاد، پانل جراحی های نورو و اسکولار ، همانژیوم مهره ای پیچیده و دچار عارضه شده، عفونت درناژ اکسترنال بطنی همزمان با آنورسیم پاره شده ، گزارش موردی از سه کودک بیمار مبتلا به آنوریسم گالن، استراتژی های منطقی جدید در درمان آنوریسم های عروقی مغز، پانل جراحی های نورو و اسکولار، روشهای تشخیصی و پروگنوستیک اینترو نشنال در جراحی مغز و اعصاب، MRI و جسم خارجی، اختلالات راه رفتن در بیماران جراحی اعصاب: ملاحظات خاص، ترانسفر عصب در بیماران با ضایعات نخاعی گردنی جهت بهبود حرکات دست  و... مورخ 97/7/12 درسالن همایش  بیمارستان آیت الله روحانی  در حال برگزاری می باشد.

قابل ذکر است: در حاشیه این کنگره نمایشگاه تجهیزات نوین جراحی مغز و اعصاب نیز دایر می باشد