اطلاعیه / برگزاری اولین کارگاه فشرده آموزش کارآزمایی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

اولین کارگاه فشرده آموزش کارآزمایی بالینی در سه سطح، تربیت مدرسین و صاحبنظران  چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۷ (از ساعت ۸ صبح) در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار می شود

لازم بذکر است فقط شرکت کنندگانی که بطور کامل در کارگاه شرکت نمایند، گواهی شرکت دریافت خواهند نمود و ظرفیت کارگاه۳۰ نفر می باشد.

این کارگاه فشرده بمنظور آشنایی محققین بالینی دانشگاه با اصول و نکات به روز و با اهمیت انجام چنین مطالعاتی جهت انتشار راحت تر در مجلات معتبر طراحی شده‌است.

طبق قوانین معاونت تحقیقات، محقق اصلی (PI) طرح‌هایی که از متدولوژی کارآزمایی بالینی استفاده می‌کنند می‌بایست این دوره و یا دوره‌های مشابه را گذرانده و مدرک آن را ارایه کنند. این امر به منظور ارتقای کیفی طرح‌ها و انطباق آن با استانداردهای بین المللی است.

علاقمندان جهت ثبت نام هر چه سریعتر با معاونت تحقیقات و فن آوری (شماره تلفن ۳۲۲۰۷۹۱۸، سرکار خانم بالغی) تماس حاصل فرمایند.