آیین کلنگ زنی ساختمان همراه سرای بیمارستان کودکان امیرکلا

به گزارش روابط عمومی بیمارستان کودکان شفیع زاده امیرکلا، آیین کلنگ زنی ساختمان همراه سرای بیمارستان کودکان شفیع زاده امیرکلا  چهارشنبه 25 مهرماه 97  برگزارشد.

گفتنی است: آیین کلنگ زنی با حضور دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه، حاج آقا بابائیان امام جمعه امیرکلا و دیگر مسئولین شهری در بیمارستان کودکان  شفیع زاده امیرکلا برگزار شد.

قابل ذکر است: زمین همراه سرا توسط خانواده مرحوم اسلامیان به مساحت 253 متر مربع اهدا شد و همچنین این خانواده نیک اندیش در ساخت ساختمان آن مشارکت  بالغ بر 300 میلیون تومان خواهند داشت.

بيمارستان فوق تخصصی کودکان اميركلا (بیمارستان شفیع زاده امیرکلا) در سال 1341 شمسی در زمینی به مساحت ده هزار متر مربع توسط فردی خیر خواه و نیک اندیش بنام مرحوم حاج محمد صادق شفیع زاده احداث گردید.

وجود یک همراه سرا در این بیمارستان که  به عنوان یکی از مراکز ارجاعی از دیگر شهرهای استان مازندران و استان های همجوار محسوب می شود، جزء ضروریات می باشد، به همین جهت  به همت خانواده مرحوم اسلامیان با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی بابل جهت رفاه حال همراهان بیمار ساختمانی با زیر بنای 153 متر مربع در سه طبقه احداث خواهد شد.