رئيس اورژانس 115 شهرستان بابل:

اعزام تيم هاي امدادي سازمان اورژانس 115 بابل به مرزهاي آبادان و خرمشهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل؛ رئيس اورژانس 115 شهرستان بابل: تيمهاي امدادي اورژانس بابل در قالب1دستگاه آمبولانسMICu و 1دستگاه اتوبوس آمبولانس به همراه 9 نفر پرسنل کارشناسان فوريت هاي پزشکي در مرزهاي آبادان و خرمشهر مستقر خواهند شد و از تاريخ 3 تا 25 آبان به زائرين حسيني در مرز و مسيرهاي منتهي به مرز امدادرساني خواهند کرد. دکتر احمدمحمد پور کبريا رئيس اورزانس 115 شهرستان بابل درحاشيه اين اعزام درگفتگو باخبرنگارآريادفترمازندران درشهرستان بابل بيان داشت: مراسم بدرقه تيم هاي امدادي و درماني اعزامي سازمان اورژانس 115بابل در ساعت 2بامداد در دانشگاه علوم پزشکي بابل انجام شد و پرسنل جهت حضور در مرز هاي آبادان و خرمشهرو خدمات رساني به زائرين اربعين حسيني عازم مرز خسروي شدند. وي ادامه داد: در اين مراسم که تيم هاي امدادي جهت پوشش امداد سلامت زائرين ايام سوگواري اربعين حسيني به مرز هاي آبادان و خرمشهر اعزام شدند. رئيس اورژانس 115 شهرستان بابل خاطرنشان کرد: تيمهاي امدادي اورژانس بابل در قالب1دستگاه آمبولانسMICu و 1دستگاه اتوبوس آمبولانس به همراه 9 نفر پرسنل کارشناسان فوريت هاي پزشکي در مرزهاي آبادان و خرمشهر مستقر خواهند شد و از تاريخ 3 تا 25 آبان به زائرين حسيني در مرز و مسيرهاي منتهي به مرز امدادرساني خواهند کرد.