کسب عنوان غرفه برگزیده توسط اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر یمین از برگزیده شدن غرفه آمار در نظام سلامت این دانشگاه در همایش ملی آمار فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت بهداشت  خبر داد.

دکتر یمین گفت: همایش ملی آمار برای اولین بار و با هدف ارائه آخرین دستاوردها و فعالیتهای این حوزه توسط دفتر آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت بهداشت به مدت دو روز در سالن همایش بین المللی رازی برگزار شد.

وی افزود: غرفه اداره آمار وفناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان غرفه برگزیده در بخش آمار و اطلاعات انتخاب شد.

مدیر اداره آمار و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: در حاشیه این همایش رونمایی از داشبورد مدیریتی بیمارستانی در غرفه اداره آمار و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل توسط دکتر هاشمی وزیر بهداشت بصورت آنلاین انجام شد.

متن لوح تقدیر بدین شرح می باشد:

مدیریت محترم آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی بابل

یکم آبان، روز ملی آمار و برنامه ریزی، فرصت مقتنمی است تا فعالیت هایمان را جهت استفاده از ابزار آمار برای برنامه ریزی های صحیح، مورد ارزیابی قرار دهیم. بدینوسیله از آن مدیریت به عنوان برگزیده در بخش آمار و اطلاعات در اولین همایش استفاده از آمار و اطلاعات در نظام سلامت تقدیر و تشکر به عمل می آید.