نشست رئیس روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه با رئیس مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه الزهرا(س)

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، نشست دکتر شهبازی رئیس روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه با دکتر صدیقه اسماعیل زاده رئیس مرکز تخصصی ناباروری فاطمه الزهرا(س) در آن مرکز برگزار شد.

این نشست با هدف ایجاد تعامل با رئیس، پزشکان وکارکنان این بیمارستان در راستای  معرفی این مرکز و ارتقاء سطح آگاهی عموم جامعه نسبت به مسائل پیرامون مرکز تخصصی ناباروری  فاطمه الزهرا (س) برگزار گردید.

ریس مرکز تخصصی ناباروری فاطمه الزهرا(س) ضمن تشکر از برگزاری این جلسه بیان داشت: مرکز درمانی تخصصی ناباروري حضرت فاطمه الزهرا (س) از واحدهاي تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل می باشد، این مجموعه در سال 1371 به همت والاي آقاي حاج سید مهدي کابلی، احداث و توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل تجهیز گردید.

وی  با ذکر این نکته که این مرکز را  به عنوان تنها مرکز درمانی تخصصی ناباروري دولتی مستقل کشور می باشد گفت: مرکز درمانی تخصصی ناباروري حضرت فاطمه الزهرا (س) با تشکیل حدود 20000 پرونده در طی بیست سال خدمات بی نظیري را ارئه می نماید و جزء مراکز صاحب نام در بین مراکز ناباروري در سطح کشور می باشد.