مراسم تجلیل از افتخار آفرینان دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراسم تجلیل از افتخار آفرینان و پذیرفته شدگان آزمون دانشنامه تخصصی بالینی، دانشنامه فوق تخصصی و دانشنامه تخصصی دندانپزشکی یکشنبه 13 آبان در در سالن اجتماعات بیمارستان آیت ا.. روحانی برگزار شد.

گفتنی است این مراسم با حضور دکتر جلالی ریاست و دیگر مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بابل جهت تجلیل از افتخار آفرینان و پذیرفته شدگان 65 امین دوره آزمون دانشنامه تخصصی بالینی, 32 امین دوره آزمون دانشنامه فوق تخصصی و 34 امین دوره آزمون دانشنامه تخصصی دندانپزشکی تقدیر برگزار شد.

قابل ذکر است در این همایش از 7 دستیار برگزیده کشوری، رتبه های برتر گروه بالینی دانشگاه، دستیار تخصصی و فوق تخصصی بالینی و دستیار تخصصی دندانپزشکی با اهدای لوح سپاس و جایزه ویژه قدرادنی شد و مورد تشویق قرار گرفتند.

همچنین از 27 دستیار تخصصی بالینی, 2 دستیار فوق تخصصی بالینی و 14 دستیار تخصصی دندانپزشکی بعنوان دستیاران سال آخر شرکت کننده در آزمون دانشنامه که برای اولین بار و بطور پیوسته قبول شدند با اهدای لوح سپاس تجلیل بعمل آمد.

اسامی دستیاران برگزیده کشوری:

1) دکتر محبوبه خوزان: حائز رتبه سوم و 5% رشته روانپزشکی;

2) دکتر شیما السادات رجایی: حائز رتبه 5% رشته بیهوشی;

3) دکتر مریم رنجبر: حائز رتبه 5% رشته قلب و عروق;

4) دکتر مریم میرقربانی: حائز رتبه 10% رشته داخلی;

5) دکترنغمه نیک بین: حائز رتبه 10% رشته قلب و عروق;

6) دکتر ارغوان غفاری: حائز رتبه 10% رشته زنان و زایمان;

7) دکتر نیما نیک افشار; حائز رتبه اول تا سوم رشته بیماریهای دهان و دندان.

همچنین در این مراسم از گروه های برتر دانشگاه با توجه به درصد قبولی در آزمون دانشنامه با اهدای لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد:

*رشته فوق تخصصی طب نوزادان و پیرامون تولد با 100% قبولی در آزمون بورد فوق تخصصی

رتبه اول) گروه قلب و عروق با 100% قبولی;

رتبه دوم) گروه روانپزشکی با 100% قبولی;

رتبه سوم) گروه داخلی با 83.3% قبولی.

رتبه های برتر دانشکده دندانپزشکی در قبولی دانشنامه تخصصی سال 97:

رتبه اول) گروه اندودانتیکس با 100% قبولی;

رتبه دوم) گروه ترمیمی و گروه دندانپزشکی کودکان مشترکا بعنوان رتبه دوم با 100 قبولی.