دومین روز از کنگره ملي اختلالات عصبي، عضلاني و اسكلتي در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دومین روز از کنگره ملی اختلالات عصبي، عضلاني و اسكلتي با حضورجراحان و پژوهشگران پنج شنبه  24 آبان در سالن همایش  امام علی (ع) دانشگاه در حال برگزاری می باشد.

گفتنی است حیطه های  سخنرانی در این کنگره، اختلالات حرکتی در بیماری های نروواسکولار، کاربردها و مزیتهای اولتراسونوگرافی، اختلال حرکتی ناحیه کمربند لنگی، توصیه های ارگونومیک، اقدامات تشخیصی، ناتوانی بعد سکته مغزی، رویکرد به اختلالات حرکتی، میاستنی گراویس چشمی با تیتر بالای آنتی بادی، الکتروترابی در تشخیص و درمان ضایعات عصبی عضلانی، اختلالات حرکتی بعد از عمل، پیامدهای بیولوژیکی و بالینی، ترمیم و بازسازی سیستم عصبی در بیماری پارکینسون، عوامل روانشناختی مرتبط با درد اسکلتی عضلانی، حسگرهای نوری توری براگ فیبری ابزاری نوین در توانبخشی، بررسی مقایسه ای حس عمیق تنه در بیماران مبتلا به درد مزمن غیر اختصاصی وکمردرد دیسکوپاتیک  و... بوده است.