بازدید دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از مرکز رشد فناوری سیمرغ

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه از مرکز رشد فناوری سیمرغ درشهرستان سیمرغ بازدید نمودند.

گفتنی است این بازدید با حضور معاونین و چند تن از اعضاء شورای فناوری دانشگاه و هدف آن در راستای گسترش فرهنگ کارآفرینی و کسب و کار دانش بنیان و همسو با سیاست های حرکت بسوی دانشگاه نسل سوم بوده است.

همچنین این بازدید جهت آشنایی با توانمندی ها و دستاوردهای آن مرکز در حوزه های مختلف اعم از کشاورزی، گردشگری، صنایع غذایی و غیره بوده و در خصوص شیوه های همکاری مشترک بویژه در زمینه گیاهان داوریی، تولید کیت های تشخیصی، محصولات خدمات بهداشتی و درمانی بحث و گفتگو شد.

مقرر گردید از این پس با تدارک اقدامات مناسب از جمله برنامه های آموزشی و توانمندسازی در جهت جلب مشارکت هر چه بیشتر اعضاء محترم هیات علمی، کارشناسان و دانشجویان پیرامون ایده های فناورانه و تحقیقات محصول محور، گام های جدی برداشته شود.