مسابقه عکاسی به رنگ خدا ویژه عکاسان شهرستان بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، مسابقه عکاسی به رنگ خدا توسط روابط عمومی دانشگاه، با همکاری بسیج رسانه شهرستان و مدیریت فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری بابل ساعت ۱۰صبح  پنجشنبه ۱۵آ ذر ماه در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار می نمایند.

گفتنی است: آخرین مهلت ارسال آثار۱۹ آذر ماه می باشد. ضمنا داوری ۲۱ آذر انجام می شود و به ۳ اثر برتر در ۲۵ آذر ولادت  امام حسن عسکری (ع) جوائزی اهدا خواهد شد.

همچنین شرایط شرکت کنندگان خارج از دانشگاه کارت معرفی نامه از بسیج رسانه شهرستان بابل (آقای حسین پور ۰۹۱۱۳۱۵۴۷۶۵) و داخل دانشگاه کارت معرفی نامه از روابط عمومی و امور بین الملل ( ۳۲۱۹۴۷۱۹) تهیه  نمایند.

فابل ذکر است: هر عکاس می تواند تعداد ۷ عکس با ابعاد ۵۰ * ۷۰ با کیفیت ۳۰۰dpi   با فرمت JPG در قالب CD با مشخصات کامل و شماره تماس به روابط عمومی دانشگاه ارسال نماید.

یادآور می شود 3 اثر برتر در سطح شهر به نمایش و به آثار برتر در نمایشگاه و چاپ کتاب استفاده خواهد شد. همچنین حق استفاده ازآثار با ذکر نام عکاس در سایت، کتاب و ... برای دانشگاه علوم پزشکی بابل محفوظ می باشد