ثبت ملی اطلاعات پرستاران و گروه های وابسته

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل،  دکتر سید مصطفی قاسم زاده معاون درمان دانشگاه از اجرای ثبت ملی اطلاعات پرستاران و گروه های وابسته در سامانه های هوشمند اعتبار سنجی خبر داد.

دکتر قاسم زاده گفت: اعضای گروه پرستاری اعم از کاردان، کارشناس، کارشناس ارشد، دکترای رشته های پرستاری، اتاق عمل، بیهوشی، فوریتهای پزشکی بهیاران، کمک بهیاران شاغل و غیر شاغل و  بازنشسته می توانند با مراجعه به  سایت : rn.behdasht.gov.ir www. اطلاعات خود را ثبت و کد رهگیری دریافت نمایند.

وی تصریح کرد: دریافت پروانه صلاحیت حرفه ای/ شغلی در مراحل بعدی مستلزم ثبت نام در این سامانه و ارائه کد رهگیری می باشند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل اذعان داشت: اطلاعات حاصل ازاین ثبت نام بوسیله سامانه های هوشمند اعتبار سنجی شده و آمارها جهت برنامه ریزی شغلی گروه پرستاری مورد استفاده قرارمی گیرد.