کارگاه اشنایی با قابلیتهای سامانه نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهشی )

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل ، کارگاه اشنایی با قابلیتهای سامانه نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهشی ) با حضور دکتر پیام کبیری رییس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت در سالن توانمندسازی معاونت تحقیقات و فن اوری  دانشگاه برگزار می شود.

گفتنی است: کارگاه اختصاصی اعضا هیات علمی علوم پایه دوشنبه ۲۶ آذر ساعت ۸:۳۰ صبح، سالن توانمندسازی معاونت تحقیقات و فن آوری  دانشگاه علوم پزشکی بابل و کارگاه اختصاصی اعضا هیات علمی بالینی ساعت ۱۱ صبح  در سالن VIP بیمارستان ایت الله روحانی برگزار می شود.

لازم بذکر است که امتیاز این کارگاه در کنار مستندات شرکت در سایر کارگاههای آموزشی و پژوهشی در ارزیابی احراز شرایط عمومی داوطلبین ارتقا مرتبه به دانشیاری لحاظ خواهد شد.