تایید اعتباربخشی آموزشی بیمارستان های آیت ا.. روحانی، شهید بهشتی و کودکان امیرکلا توسط وزارت بهداشت

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر پرویز امری معاون آموزشی دانشگاه از تایید اعتباربخشی آموزشی بیمارستان های آیت ا.. روحانی، بهشتی و کودکان امیرکلا خبر داد.

دکتر پرویز امری گفت: اعتباربخشي یکي از سیستم های ارزشیابي آموزش علوم پزشکی مي باشد که بدلیل تأثیرات فراوان بر طیف گسترده ای از شاخص های ارزیابي در خدمات سلامت در کانون توجه متولیان و ارایه کنندگان خدمات آموزشی، بهداشتي و درماني در سراسر دنیا قرار گرفته است.
وی اذعان داشت: تیم معاونت آموزشی با دستور رئیس دانشگاه با رویکردی متفاوت و تشکیل کارگروهی متشکل از مدیران معاونت آموزشی، معاونین آموزشی بیمارستان ها، اعضای هیات علمی، کارشناسان آموزشی معاونت آموزشی و بیمارستان ها و .. به عنوان "تیم اعتباربخشی بیمارستانی" تلاشی چندین ماهه را با هدف اخذ تاییدیه بدون قید و شرط توسط سه مرکز اصلی آموزشی شهید دکتر بهشتی، بیمارستان کودکان امیرکلا و آیت ا.. روحانی آغاز کرد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: تلاش های دلسوزانه و شبانه روزی تیم اعتباربخشی بیمارستانی در نهایت موجب افزایش چشمگیر حدودا 20 درصدی در امتیازات کسب شده هر سه مرکز شده و از حالت تایید مشروط آموزشی در سال 96 به تایید آموزشی در 97 تبدیل شد.
وی بیان داشت: در ایران برنامه اعتباربخشي آموزشی مراکز آموزشی درمانی در سال1394 توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي تدوین و در سال 1395 اجرایی شد.
دکتر امری افزود: ویرایش جدید استانداردهای اعتباربخشي با 91 سنجه در 9 محور اعم از"مدیریت، آموزش، پژوهش مربوط به بخش های بالینی و پاراکلینیکی در بیمارستان های آموزشی" در زمستان 1395 به دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ شد.