کسب مقام نائب قهرمانی تنیس روی میز دانشگاه علوم پزشکی بابل در مسابقات دانشگاههای منطقه 2 کشور

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، تیم کارکنان آقایان دانشگاه در مسابقات تنیس روی میز دانشگاههای منطقه 2 کشور به مقام نائب قهرمانی دست یافتند.

گفتنی است دومین دوره مسابقات تنیس روی میز کارکنان مرد دانشگاههای منطقه 2 کشور با حضور 6 تیم از استان های مازندران و گلستان در سالن پیامبر اعظم ساری برگزار شد.

قابل ذکر است دانشگاه علوم پزشکی بابل در بخش تیمی به مقام دوم و در بخش انفرادی نیز آقای شیرزاد به مقام نائب قهرمان دست یافتند.

لازم به ذکر است آقایان عباس شیرزاد ، داود اسدپورشتی، محمدرضا ولی پور از معاونت بهداشتی اعضای تیم دانشگاه علوم پزشکی بابل به مربیگری آقای صفری و سرپرستی سرکار خانم صفری به این دوره از مسابقات اعزام شدند.