ثبت نهایی «مجله علم سنجی کاسپین» دانشگاه علوم پزشکی بابل در پایگاه DOAJ

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل؛ دکتر قدیمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از ثبت نهایی «مجله علم سنجی کاسپین» در  پایگاه DOAJ خبر داد.

دکتر رضا قدیمی گفت: دسترسی بین المللی به مقالات مندرج در نشریات دانشگاه، ضرورت نمایه شدن در پایگاههای معتبر را می طلبد که در این راستا با تلاش همکاران ارجمند «مجله علم سنجی کاسپین» نیز موفق به ثبت نهایی در  پایگاه DOAJ ( Directory of Open Acess Journal) گردید.

وی با شاره به اینکه امید می رود با ادامه روند رو به رشد این مجله، شاهد موفقیتهای بیشتر باشیم، بیان داشت: مجلات علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، Caspian Journal of Internal Medicine ، Caspian Journal of Dental Research و Caspian Journal of Reprodoctive Medicine  نیز موفق به نمایه شدن در DOAJ  گردیده بودند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: امید می رود سایر نشریات دانشگاه نیز که نسبت به این امر اقدام نموده اند، بزودی در این نمایه معتبر ثبت گردند.