افتتاح پروژه های دانشگاه علوم پزشکی بابل در دهه فجر

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه از افتتاح و کلنگ زنی پروژه های دانشگاه در دهه فجر خبر داد.

دکتر جلالی ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر، گفت: مرکز جامع خدمات سلامت پایین احمد چاله پی، سامانه اتوماسیون اورژانس پیش بیمارستانی، خانه بهداشت شیردار کلا، خانه بهداشت کاشیکلا، خانه بهداشت گنج کلا و خانه بهداشت سفیدتور در دهه فجر افتتاح می شود.

وی تصریح کرد: اورژانس بیمارستان هفده شهریور مرزیکلا و بخش ۱۲ تخته بیمارستان شهید رجائی بابلسر نیز در دهه فجر کلنگ زنی خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: در شهرستان بابل 39 مرکز جامع سلامت شهری و روستایی، ۱۷۲ خانه بهداشت، ۲۷ پایگاه سلامت و ۱۷ مرکز معین خدمات بهداشتی شامل بهداشت خانواده ، بهداشت محیط و حرفه ای، بهداشت روان، بهداشت مدارس و بهداشت دهان و دندان، پیشگیری از بیماریهای واگیر و غیرواگیر، مراقبت های کودکان، نوجوانان و دانش آموزان ،جوانان و میانسالان و سالمندان و خدمات مراقبتی جهت زوجین در آستانه ازدواج، خدمات پیشگیرانه به افراد با رفتارهای پرخطر در زمینه ایدز و هپاتیت در مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری، خدمات ترک اعتیاد و ... را ارائه می نمایند .