افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی پایین احمد چاله پی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه از  افتتاح مرکز خدمات جامع  سلامت روستایی پایین احمد چاله پی توسط مسئولین در دومین روز از ایام مبارک دهه فجر خبر داد.

دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: در این مراسم که با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، فرماندار ویژه، امام جمعه لاله آباد و دیگر مسئولین برگزار شد، مرکز خدمات جامع سلامت روستایی پایین احمد چاله پی به مساحت 400 متر مربع افتتاح شد.

وی ادامه داد:  از خدمات مرکز خدمات جامع  سلامت روستایی پایین احمد چاله پی 11 روستا و بیش از 5700 نفر بهره مند می گردند.

دکتر جوانیان افزود: خدمات بهداشت خانواده ، بهداشت محیط و حرفه ای، بهداشت روان، بهداشت مدارس و بهداشت دهان و دندان، پیشگیری از بیماریهای واگیر و غیرواگیر، مراقبت های کودکان، نوجوانان و دانش آموزان ،جوانان و میانسالان و سالمندان و ... در این مرکز ارائه می گردد.