اختتامیه برگزیدگان بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت(ع) دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل، اختتامیه مرحله برگزیدگان بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت(ع) دانشگاه همراه با محفل انس با قرآن کریم برگزار شد.

گفتنی است این مراسم با حضور دکتر مهدی پور امیر معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ،مدیران فرهنگی و دانشجویی و جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه ،برگزیدگان، اساتید و حضور پرشور دانشجویان و کارکنان شنبه ۲۷ بهمن۹۷  در سالن آمفی تئاتر شهید شجاعیان دانشگاه برگزار شد.

همچنین در ادامه حجت الاسلام والمسلمین علی اصغر دشتی فرزند عالم گرانقدر مرحوم محمد دشتی مترجم نهج البلاغه در حیطه مهارت های زندگی قرآنی سخنانی را ایراد نمودند.

از دیگر بخش های مراسم تلاوت قرآن و اجرای گروه تواشیح بین المللی شمیم بهشت بوده است و از برگزیدگان مرحله دانشگاهی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی بابل تقدیر شد.