به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر رضا قدیمی از انعقاد تفاهم نامه همکاری بین ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری و دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر داد.

دکتر قدیمی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری بین ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری و دانشگاه علوم پزشکی بابل، گفت: بر اساس این تفاهم نامه، طرحهای تحقیقاتی دانشگاه که در راستای اولویتهای زیر باشند پس از تایید معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و تصویب ستاد توسعه زیست فن آوری، مورد حمایت مالی معاونت علمی ریاست جمهوری قرار می گیرند.

وی افزود: دستیابی به دانش فنی و به کارگیری روشهای زیست فناوری پزشکی ملکولی در پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان کبد، معده و پستان و دستیابی به دانش فنی و به کارگیری روشهای زیست فناوری در پیشگیری، تشخیص و درمان ناباروریها از اولویتهای مورد تفاهم می باشد.

دکتر قدیمی بیان داشت: پژوهشگران جهت کسب اطلاعات بیشتر به معاونت تحقیقات و فن آوری مراجعه نمایند.