مراسم بزرگداشت هفته بسیج وآغاز امامت حضرت ولی عصر(عج) در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، مراسم بزرگداشت هفته بسیج وآغاز امامت حضرت ولی عصر(عج) با حضور دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، معاونین ، مدیران وکارکنان مورخ 7 آذر ماه 96 در مسجد امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد.

دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن تبریک وتهنیت اولین روز امامت مولا، آقا وصاحبمون حضرت ولی عصر(عج) منجی عالم بشریت و هفته مبارک بسیج  بیان داشت : بسیج لشکر مخلص خداست، بسیج مدرسه عشق است.معلم مدرسه عشق علی است حسین است، امام است.دانش آموزان این مکتب علی اکبر،  باکری ، سلیمانی، همت وحججی است. وخصلت ویژه دانش آموزان این مکتب نظم، انضباط، ارزش ،صمیمیت وعشق وعرفان می باشد.

درادامه دکتر ربیعی افزود:بسیج یعنی  هوشیاری، زیرکی، شجاعت وفداکاری، بسیج یعنی فدایی آرمان ومکتب است