کمک 70 میلیارد ریالی توسط خیرین به بیمارستان شهید یحیی نژاد در دو سال گذشته

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل،  دکتر محمد سالکی از کمک 70 میلیارد ریالی خیرین طی دوسال گذشته به بیمارستان شهید یحیی‌نژاد بابل خبر داد.

دکتر محمد سالکی رئیس مجمع خیرین سلامت شهرستان بابل گفت: در دوران کرونا  نزدیک به 3 میلیارد و 500 میلون تومان از سوی خیرین و نیکوکاران عزیز شامل تجهیزات پزشکی، حفاظتی، مواد ضدعفونی و شوینده، مواد غذایی و ...  به بیمارستان شهید یحیی نژاد  اهدا شد.
رئیس بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل بیان داشت:  بخش قلب و مراقبتهای ویژه توسط آقای قدرت اله صمدی تبار با هزینه‌ای بالغ بر 1 میلیارد تومان در سال گذشته بازسازی و به بهره برداری رسید.
وی بیان داشت: بازسازی و نوسازی بخش جراحی مردان وجراحی زنان و اتاق عمل بیمارستان یحیی نژاد با همت توسط خانم بتول باطبی بالغ بر1 میلیارد و 350 میلیون تومان صورت پذیرفت و در حال ارائه خدمت به همشهریان عزیز می باشد.
رئیس بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل افزود: با مشارکت خیرین سلامت بخش ICU  از 4 تخت به 16 تخت فعال با هزینه ای بالغ بر 800 میلیون تومان در سال گذشته بازسازی و افتتاح شدکه 400میلیون تومان راخیرین و400میلیون تومان مابقی رابیمارستان داده است.
 رئیس مجمع خیرین سلامت شهرستان بابل ادامه داد: بوفه بیمارستان یحیی نژاد با هزینه حدود 350 میلیون تومانی ساخته شد که مبلغ 50 میلیون توسط خانواده زنده‌یاد خانم بتول لاریجانی پرداخت شد.
دکتر سالکی بیان داشت: دانش آموختگان مدرسه دانش نزدیک به 150 میلیون تومان جهت تهیه تجهیزات شامل تخت‌های مراقب ویژه، مانیتور، دستگاه پمپ تزریق سرم و سرنگ ، الکتروکاردیوگراف، انکوباتوروتجهیزات آزمایشگاهی به بیمارستان شهید یحیی نژاد اهدا نمودند.
وی عنوان کرد: توسط دیگر خیرین شهرستان بابل، تجهیزات بیمارستانی با هزینه حدود 150 میلیون تومان شامل تشک مواج ،ویلچر ، سرفیوژن، بن ماری سرولوژی، تخت جراحی پوست، تخت سه شکن برقی و ... به بیمارستان یحیی نژاد اهدا شد.
رئیس بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل ادامه داد: باتوجه به فعالیتهای صورت گرفته برای گسترش فضای فیزیکی و بازگشایی مرکز جامع سرطان درجهت اخذ مجوزهای لازم از سوی وزارت بهداشت و درمان و تعهد برای تجهیز آن و نیز اعلام آمادگی خیرین برای شروع عملیات ساختمانی، بزودی شاهد تحول جدیدی در ارائه خدمات پیشرفته تخصصی در راستای پیشگیری و تشخیص و درمان بیماران مبتلابه سرطان خواهیم بود.
دکتر سالکی گفت: همچنین با فراهم آوردن بستر مناسب و اعلام آمادگی یکی از خیرین محترم، مرکز توانبخشی شامل بخشهای گفتاردرمانی، فیزیوتراپی، شنوایی سنجی و بازتوانی قلبی در هفته های آینده کلنگ زنی خواهدشد که در این راستا موسسه های خیریه از جمله مجمع خیرین سلامت شهرستان، موسسه خیریه بیمارستانی، بنیاد نیکوکاری سلامت فعالیتهای چشمگیر و موکدی داشته اندکه جای تقدیر و تشکر بسیار از فرهیختگان این مجموعه ها داریم.