سامانه ۱۹۰ آماده دریافت گزارش تخلفات بهداشتی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جوانیان گفت: سامانه ۱۹۰، آماده دریافت و رسیدگی فوری به شکایات شهروندان در زمینه عدم رعایت اصول بهداشتی در مکان های عمومی در شهرستان می باشد.

دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه در سطح استان دو پیک بیماری کرونا داشتیم، گفت: موج اول از اسفند شروع و در اردیبهشت ماه هم  به پایان رسید، اما بعد از آن دوازدهم تیرماه ما موج دوم بیماری را داشتیم که همچنان ادامه دارد و شهرستان بابل و استان مازندران در وضعیت قرمز قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه صرف نظر از اینکه در چه نوع وضعیتی قرار داریم، گفت: از همشهریان عزیز و هم استانی ها خواشمندیم تا مسایل بهداشتی مثل زدن ماسک و فاصله گذاری اجتماعی و شستن دست ها را رعایت کنند حتی اگر در وضعیت سفید قرار داشته باشیم.
عضو کمیته ملی ستاد مبارزه با کرونا کشور تصریح کرد: ما فصل پاییز را پیش رو داریم که احتمال ابتلا به بیماری آنفولانزا وجود دارد و از طرفی هم بازگشایی مدارس، که تمام اینها، شرایط را گونه ایی می کند که ما در موقعیت خطر و موارد ابتلا باشیم.
دکتر جوانیان تاکید کرد:  استفاده از ماسک را جدی بگیرید بخصوص هنگام صحبت کردن، در مکان های سر پوشیده مانند فروشگاه ها و در نقلیه های عمومی علاوه بر اینکه خودتان رعایت می کنید از بقیه هم بخواهید که استفاده از ماسک را رعایت کنند.
وی ادامه داد: ماسک زدن احترام به طرف مقابل است و با ماسک زدن هم از انتقال بیماری به دیگران و به خود جلوگیری کنید.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: چنانچه در جایی ملاحظه می کنید که این اصول بهداشتی رعایت نمی شود با شماره ۱۹۰ تماس بگیرید تا با حضور همکاران ما در آنجا شرایط را بهتر شود.

مرحله سوم غربالگری کرونا و بیماری‎های زمینه‌ای در شهرستان بابل آغاز شد
دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه مرحله اول غربالگری از اسفندماه شروع‌ شده بود که وضعیت همشهریان عزیز را در ارتباط با  بیماری کرونا مورد ارزیابی قراردادیم.
وی با ذکر این نکته که در مرحله دوم که از اواسط اردیبهشت شروع‌شده بود افراد بالای 15 سال و افراد پرخطر مورد غربالگری قرار گرفتند، ادامه داد: در مرحله سوم غربالگری تمام گروه‌های سنی مورد ارزیابی و غربالگری قرار خواهند گرفت.
عضو کمیته ملی ستاد مبارزه با کرونا کشور تصریح کرد: در مرحله سوم همکاران معاونت بهداشتی با شماره‌ 4030  با شما تماس می‌گیرند و از حال عمومی شما سؤال خواهند کرد و افرادی که بیمار دارند یا خودشان بیمار هستند حتماً اطلاعات لازم را بدهند تا از وضعیت سلامت شما مطلع شویم.
وی با اشاره به این‌که در این مرحله از غربالگری، اقدامات و مراقبت‌های حضوری نیز صورت می‌گیرد، ادامه داد: توصیه می‌کنم حتماً در زمانی که برای شما در نظر گرفته‌شده به مرکز بهداشت، خانه بهداشت  و یا پایگاه سلامت مراجعه کنید.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با تأکید بر این‌که مراجعه حضوری فقط در خانه بهداشت یا مرکز بهداشت خواهد بود، گفت: این مراجعات حضوری جهت مراقبت‌های غربالگری برای مادران باردار، بیماران دیابتی و مراقبت‌های کودکان مثل واکسن  و ... صورت می‌گیرد.
وی با ذکر این نکته که همکاری لازم را با همکاران ما داشته باشید، گفت: اگر فردی بعد از غربالگری دچار علائم بیماری کرونا شد می‌تواند با پزشک خانواده خود تماس گرفته و یا به سامانه www.salamat.gov.ir مراجعه کند و خود اظهاری نماید تا همکاران ما با توجه به خود اظهاری تماس بگیرند.