پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز جهانی معلولین

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترسید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت  12 آذر،روزجهانی افراد دارای ناتوانی و معلولیت پیامی را بدین شرح صادر نمودند متن پیام بدین شرح می باشد:

روز 12 آذر مصادف با سوم دسامبر روز جهانی معلولان است. روزی متعلق به عزیزانی که با تلاش وصف‌ناپذیر خویش از نارسایی چشمان نابینا، گوش‌های ناشنوا و پاهای ناتوان فراتر رفته‌اند تا ثابت کنند که معلولیت، محدودیت نیست.

این روز فرصت مغتنمی برای ارج نهادن به تجارب و توانایی های همنوعانی است که با معلولیتهای گوناگون دست و پنجه نرم می کنند و موسم فرهنگ سازی و تکریم و تجلیل از کسانی است که علیرغم محدودیت های جسمی شور زیستن را در پیکره جامعه می دمند و با استعانت از قدرت لایزال الهی، عزمی راسخ و اراده ای پولادین و با خودباوری، ‌تلاش، جدیت و اعتقاد قلبی سرافرازانه در عرصه های گوناگون اجتماع ایفای نقش می نمایند.