‍ پیام دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت 16آذر روز دانشجو

وَلْتَكُن مِّنکم أُمَّةٌ يَدْعُونَ إِلَى الْخَيْرِ

16 آذر،یادآور حماسه ماندگارفرزندان شایسته ایران اسلامی است.
16 آذرروز ستیزبااستکبار واستعمارجهانی،روزاندیشه های نو وقیام علیه جهل ونادانی است.
درسال 1332ما درآن روزگاران تلخ وسیاه،سه یار همدل درمهد علم ودانش بدست استبداد به خون خویش غلطیدندتا سه قطره خونی باشندکه در همیشه تاریخ برتارک این سرزمین خواهد درخشید.
وامروز 16 آذر نماد فریاد خروشان دانشجویان علیه جهل وتحمیق واستحمار است.
یاد همه دانشجویان شهیدوآزاده جنبش دانشجویی سرزمین مان را در عرصه های جهاد وشهادت گرامی داشته و استمرار رسالت آگاهی بخشی وپیشتازی درمسیر صعب وسخت مبارزه با استکبار جهانی را برای همه دانشجویان فرهیخته آرزو میکنم وامیدوارم در مسیر علم وایمان وخدمت به محرومان ودرراه کاستن آلام دردمندان با رعایت اخلاق حسته،پیوسته موفق وموید باشیدو بدانید 16 آذر به عنوان روز مقاومت وایستادگی دانشجوبان میهن مان در برابر استعمار غرب و خود کامگی دردفتر تاریخ کهن به یادگار ثبت گردیده است.