پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت هفته پژوهش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترسید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت  25 آذر،روز پژوهش پیامی را بدین شرح صادر نمودند.

متن پیام بدین شرح می باشد.

یکی از ارکان رشد وتوسعه هر کشوری نگاه جامع وکاربردی به مقوله پژوهش وتحقیقات است که میتواند زمینه ساز جهش علمی وکلید پیشرفت یک کشور باشد.

پژوهش فعالیتی منظم ومنسجم ومنطقی برای دستیابی به دانش وحل مسئله ای از مسائل غامض علمی است که نتیجه آن باید به فناوری وبازار تولید وکار منجر شود.

روز 25آذر،بهانه ای است تا همه پژوهشگران ومحققین را اکرام نموده و به مقام شامخ اساتید،دانشجویان وکارکنان پژوهشگر ادای احترام نمائیم وبدانیم که سرنوشت آتی دانشگاه وکشور در پرتو گسترش وتعمیق پژوهش های بنیادین که منجر به فن بازار سودمند گردد،مشخص ومعین شود.