اطلاعیه /برگزاری اولین همایش بین المللی برنامه ریزی اقتصادی، توسعه پایدارومتوازن

دانشگاه کردستان - دانشکده علوم انسانی و اجتماعی اولین همایش بین المللی برنامه ریزی اقتصادی، توسعه پایدارومتوازن ،رویکردها وکاربردها در تاریخ 13 و14 اردیبهشت ماه 96 در دانشگاه کردستان .دانشگده علوم انسانی واجتماعی برگزار می نماید.

دانشگاه کردستان - دانشکده علوم انسانی و اجتماعی اولین همایش بین المللی برنامه ریزی اقتصادی، توسعه پایدارومتوازن ،رویکردها وکاربردها در تاریخ 13 و14 اردیبهشت ماه 96 در دانشگاه کردستان  .دانشگده علوم انسانی واجتماعی برگزار می نماید.

قابل ذکر است مهلت ثبت نام: ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ ،آخرین مهلت ارسال مقاله: ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ می باشد

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن : 33664600-087تماس حاصل نموده ویا با وب سايت همايش: conf.uok.ac.ir/epsbdr،ایمیل: conf.epsbrd.uok@gmail.com مراجعه نمایند .