اطلاعیه/جذب هیات علمی پژوهشی ضریب کا

نظر به اهداف مراکز تحقیقات مبنی بر گسترش فعالیت های تحقیقاتی و بنا بر مصوبه کمیته 7 نفره جذب هیات علمی مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز مراکز میکروب شناسی بالینی ،بیوتکنولوژی پزشکی با دانش و تجربه در زمینه بیماریهای ناقل ، مراقبتهای روان جامعه نگر یا دکترای تخصصی روان پرستاری اجتماعی ،روان شناسی سلامت متقاضی جذب هیات علمی پژوهشی ضریب کا می باشند.

نظر به اهداف مراکز تحقیقات مبنی بر گسترش فعالیت های تحقیقاتی و بنا بر مصوبه کمیته 7 نفره جذب هیات علمی مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز مراکز میکروب شناسی بالینی :(دکترای تخصصی phD)ایمنی شناسی ، علوم بهداشتی : (دکترای تخصصی phD )بیوتکنولوژی پزشکی با دانش و تجربه در زمینه بیماریهای ناقل ، مراقبتهای روان جامعه نگر: (دکترای تخصصی پرستاری ترجیحا با مدرک کارشناسی ارشد ناپیوسته روان پرستاری یا بهداشت جامعه )یا دکترای تخصصی روان پرستاری اجتماعی ،روان شناسی سلامت (ترجیحا پایه پرستاری ،مامایی ،کارشناسی ارشد پرستاری سالمندان ) متقاضی جذب هیات علمی پژوهشی ضریب کا می باشند.

قابل ذکر است :داوطلبان می توانند درخواست کتبی رزومه (cv ( به همراه مستندات مربوطه و حداقل دو توصیه نامه علمی را تا تاریخ 23/12/95 به آدرس ver-libs7@sums.ac.ir  ارسال و یا باشماره 07132305410 تماس حاصل نمایند .