طرح آماده باش نوروزی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

ه گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، به نقل از دکتر رضازاده معاون غذا ودارو دانشگاه : همه ساله برنامه طرح آماده باش نوروزی در ارائه خدمات دارویی از اوایل اسفند ماه لغایت نیمه فروردین ماه برگزار می گردد این طرح برای دوازدهمین سال پیاپی به سرپرستی سازمان غذا ودارو ، در دانشگاه های علوم پزشکی کشور توسط معاونت غذاو دارو در حال اجرا می باشد.

گفتنی است :  وظایف ابلاغ شده توسط سازمان غذا ودارو برای خدمت رسانی به هموطنان وهمشهریان عزیز بدین شرح می باشد.

امور دارویی: در این بخش کشیک نوروزی داروخانه های مناطق مختلف شهرستان که فاقد داروخانه شبانه روزی می باشند و برنامه ریزیهای لازم جهت ارائه خدمات دارویی مختلف توسط کارشناسان شامل اطلاعات دارویی، کمبود دارویی و تامین داروهای مصرفی بیمارستان های تابعه ، تامین داروهای تحت کنترل ومخدر وبازدید مستمر از داروخانه ها ی کشیک وداروخانه های بیمارستانی و....انجام میگردد.

آزمایشگاه کنترل مواد غذایی وبهداشتی : با آمادگی لازم در بخش های مختلف با دریافت نمونه ها ازمراجع زیربط ازجمله اداره نظارت برمواد غذایی ، معاونت محترم بهداشتی وسایر مراکز مرتبط وانجام انواع آزمون های مختلف در اسرع وقت وپاسخ به مراجع زیربط در ایام نوروز مشارکت فعال  دارد

امور تجهیزات: کارشناسان این معاونت در طول ایام نوروز بازدید ازمراکز درمانی تابعه ، تامین ملزومات مصرفی وارائه خدمات پیگیری  شکایات مصرف کنندگان گرامی انجام میدهند

اداره نظارت بر مواد غذایی وآرایشی وبهداشتی : نظارت وارزیابی بر فروشگاه های عرضه مواد غذایی ومحصولات آرایشی وبهداشتی وبازدید از کارخانجات فعال مواد غذایی در این ایام توسط کارشناسان این بخش انجام می شود

واحد اطلاع رسانی دارو وسموم: با شماره 1490 آماده پاسخگویی به کلیه سوالات وهمچنین دریافت شکایات در خصوص دارو مواد غذایی می باشد.