پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز دندانپزشک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل طی پیامی ۲۳ فروردین روز دندانپزشکی را به همکاران تلاشگر در این عرصه تبریک گفت. متن پیام بدین شرح می باشد:

23 فروردین ، روز دندانپزشک را به جامعه دندانپزشکی، همکاران ارزشمند عضو هیئت علمی دانشگاه و همه زحمتکشانی که در عرصه سلامت دهان ودندان تلاش میکنند تبریک وتهنیت گفته، آرزو میکنم که در این راه خطیر ، بخصوص در پیشگیری از آفات دندان همواره موفق ومویّد بوده ودر طرح تحول سلامت دهان ودندان کماکان یار ویاور دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی بابل باشند.