اجراي طرح تشديد نظارت بهداشتي بر مراكز عرضه مواد غذايي

اجراي طرح تشديد نظارت بهداشتي بر مراكز عرضه مواد غذايي به گزارش معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل، معاون سلامت وزارت بهداشت با ارسال نامه اي به دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور خواسته است با توجه به فرارسيدن فصل گرما و به منظور پيشگيري از شيوع بيماري هاي روده اي، طرح تشديد كنترل و نظارت بهداشتي بر مراكز تهيه، توزيع و عرضه مواد غذايي و اماكن عمومي را در دستور كار واحدهاي بهداشت محيط خود قرار دهند . به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل،خلاصه عملکرد اجراي طرح تشديد نظارت بهداشتي بر مراكز عرضه مواد غذايي توسط معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل در سه ماهه اول سال 1388 بدين قرار است معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل در اجراي طرح تشديد سه ماهه اول سال آورده است 548 مورد بازديد از اماکن تهيه و توزيع مواد غذايي در ساعات غير اداري انجام شد که در اين بازديدها از 114 مورد نمونه برداري شد وبيش از 10 نانوايي متخلف در شهرستان بابل به دادگاه و تعزيرات، معرفي شدند سهميه آرد 35 نانوايي قطع شدکه قطع سهميه آرد 14 نانوايي متخلف در ساعات غير اداري بوده است. 5 سکو شير غير بهداشتي که 3 مورد آن تعطيل و 2 مورد نيز به مراجع قانوني معرفي شده اند.معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکي بابل در مورد افزايش نظارت بر کيفيت آب آشاميدني در مراکز شهري و روستايي در 3 ماهه اول سال گفت :1109 مورد کلر سنجي آب ، 73 مورد نمونه برداري در شهرو 1229 موردکلرسنجي ، 149 نمونه برداري آب درروستا انجام شد. در مورد نظارت بهداشتي بر آب استخرها در سه ماه اول سال10 مورد نمونه برداري شده است. گفتني است تعداد1151 مورد نيز از نمونه هاي النور در کلينيک هاي بيمارستاني انجام شده است.