به همت بسيج کارکنان دانشگاه علوم پزشکي بابل مراسم جشن اعياد شعبانيه برگزار شد

به همت بسيج کارکنان دانشگاه علوم پزشکي بابل مراسم جشن اعياد شعبانيه برگزار شد روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي بابل: به مناسبت اعياد مبارك شعبانيه مراسم جشني به همت بسيج کارکنان سه شنبه6 مرداد 88 درنمازخانه دانشگاه برگزار شد. بنابراين گزارش، در اين مراسم شاد و مفرح كه با حضور مسئولين و كاركنان دانشگاه برگزار شد، بعد از تلاوت آياتي از كلام الله مجيد، زيارت عاشورا بامداحي مداح اهل بيت فضاي معنوي و مفرحي براي حضار فراهم شددر اين مراسم به چند نفر از شرکت کنندگان که متبرک به نام حسين ، عباس، ابوالفضل و زين العابدين (ع) بودندهدايايي اهدا شد.