جوابيه دانشگاه علوم پزشکي بابل به خبرگزاري مهر

خبرگزاري محترم مهر: سلام عليکم متاسفانه درپي درج خبري مبني برنگهداري ملحفه بيمارستان شهيدبهشتي بابل دردستشويي بيمارستان مورخ 12/5/88 درسايت خبرگزاري مهر به استحضارمي رساند درطي دوره رياست جمهوري مهرورزي جناب آقاي دکتر احمدي نژاد ورياست جناب آقاي دکتر ميکانيکي بعنوان رئيس دانشگاه علوم پزشکي بابل وباتلاش وهمت همکاران ،اين مرکز توانست اعتباري بالغ بريک ونيم ميليارد تومان براي بهسازي عمراني، گسترش بخش هاي درماني وپاراکلينيک ونيز خريدتجهيزات وامکانات درماني جديد درجهت بهبود استاندارد هاي درماني جذب وهزينه نمايد.بطوري تغييرات ايجادشده کاملا محسوس بوده وبه نظر اکثرمراجعين به اين مرکز درطي چندسال اخير تعالي وپيشرفت هم درزمينه امکانات درماني وساختماني وهم خدمات تخصصي پزشکي ودرماني چشم گيروقابل توجه است . به اطلاع مي رساند هم اکنون اين مرکز يکي از مرا کز مهم درماني سطح استان مازندران مي باشد بطوريکه درطي سال 1387، بيش از290 هزار بارمراجعه براي خدمات کلينيکي وپاراکلينيکي بوده است که بيش از30% ازکل مراجعين ازاتباع شهرستان هاي ديگراستان واستان هاي همجوار مي باشند.درطي 4 سال گذشته تعدادتخت فعال اين مرکز از 165 به 205 تخت رسيده است ودرماه آينده انشاء ا.. شاهدافتتاح وراه اندازي بخش فوق تخصصي نفرولوژي با ظرفيت 15 تخت با حضور3 فوق تخصص کليه خواهيم بود واين درحالي است که درطي اين 4 سال ظزفيت بخش هاي ويژه ICU از 6 تخت به 15 تخت و CCU از شش تخت به 9 تخت رسيده است و بخش پاراکلينيک همجوارفيزيوتراپي با ظرفيت بالا براي پذيرش بيماران سرپايي آماده و بهره برداري شده است اين تنها جزء کوچکي ازکل خدمات درماني قابل ذکر است .دربحث عمراني بيمارستان دريک کلام اينکه ازبابت سيستم هاي تهويه، روشنايي، سرمايي، گرمايي، تعويض کف پوش ها، نقاشي، و... بهسازي کلي انجام پذيرفته است . خبرگزاري مهر درخصوص نگهداري ملحفه در دستشوئي بصورت کلي اشاره کردند وبه راهروي 16 متري اشاره نکردند طوريکه، برداشت ماازمطلب خبرگزاري مهراين بوده که گويي دردستشويي کمدهايي قرار دارد که درآن ملحفه ها جاي دارند درحاليکه دربها مجرا ومکان نيز مجزاست باتوجه به اينکه در مطلبيکه در سايت قرار گرقته ذکر شده خبر نگار جايگاه رااز نزديک ديده است بديهي است انسان منصف قادربه نوشتن چنين مطالبي باشدوتاسف بالاتراينکه بدون تحقيق وبررسي وپرسش ازمسئولين بيمارستان در پايان مطالب خود آورده است مسئولين بيمارستان ودانشگاه حاضر به مصاحبه دراين خصوص نشدند که متاسفانه خبرگزاري مهر درپاسخ سوال روابط عمومي دانشگاه مبني براينکه کدام مسئول حاضر به مصاحبه دراين خصوص نبوده خبرگزاري مهردر بابل وساري هيچ گونه توضيحي نداشته است که البته حق پيگيري حقوقي بيمارستان ودانشگاه بخاطر درج خبرکذب نيز محفوظ است در بخش ديگر مطلب در سايت با توجه به حجم وسيع تحولات عمراني در راستاي بهبود وضعيت درماني بيماران که بطور اجمال در ابتداي جوابيه آورده شد، خبرگزاري مهر به تخريب سقف، سروصدا، غبارناشي ازگرد وخاک ومختل شدن سلامتي بيشتربيماران اشاره کردند وگويي دراتاق بيمار، بدون تدابيرلازم اين عمل صورت گرفته تخريب سقف، همان تعويض سقف کاذب فرسوده قسمت پذيرش اورژانس بوده وانجام کار نيز ضروري بود و کمتر از3 ساعت به طول انجاميد مختصري خرابي، گردوغبارهمراه داشته که البته براي سلامت بيماران هم تدابير لازم انديشيده شد، ولي دراين ميان مقاومت بيهوده بعضي از همراهان بيمار، درگيري وتوهين با الفاظ زشت و نامعقول، خستگي ونااميدي همکاران را به همراه داشت که هر انسان سپاسگزاراز خدمات بي منت کارکنان ،رفتارسقيم و غيرسقيم را از هم تشخيص مي دهد .